divendres, d’octubre 06, 2006

Que s'hi posin fulles (d'ortiga)

Una Nació, una Selecció

La Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes us presenta la nova campanya publicitària de captació de col·laboradors. Aquesta campanya és la continuació de la iniciada l’any passat sota el lema “una Nació, una selecció”. Aquest any la campanya s’ha avançat en el calendari, ja que s’ha volgut que coincidís amb la promoció del partit de futbol entre les seleccions de Catalunya i Euskadi el proper diumenge dia 8 d’octubre, a les 18.30h. al Camp Nou.

L’espot televisiu, en concret, té de fons un partit de futbol en el que es veuen 8 nens i nenes jugant. Un nen que porta la samarreta de la selecció catalana s’acosta al grup i demana per entrar a jugar al terreny de joc. Però un d’ells, amb samarreta de color vermell li nega la participació. Tots es pregunten què passarà. El nen protagonista es treu la samarreta i entra al terreny de joc. Es un acte pensat i meditat: “la nació es porta al cor”. Altres nens amb admiració per aquest gest, també es treuen la samarreta en una mostra de solidaritat. Tot seguit es pot veure com el partit de futbol es converteix en un matx entre els nens i nenes amb samarreta i els que no la porten.
La imatge final és la del nen amb la SAMARRETA. El missatge és clar: amb voluntat i amb la col·laboració de tots, els esportistes catalans podran, tard o d’hora, portar-la i representar el seu país.
La Plataforma vol que aquest sigui un missatge en positiu, sense ànim de provocar sinó de constatar la realitat actual: que la voluntat d’uns quants nega la voluntat d’uns altres.
Les persones que tinguin interès en fer-se col·laboradors poden trucar al 902 012 006 o bé a través de la pàgina web www.seleccions.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada