diumenge, de maig 22, 2011

En ruta

Com si fos la foto de la seva primera comunió, s'hi posa tot anunciant que "Per Reus", vostè i els seus, "fem feina". Amb el seu somriure girat -perquè vostè somriu cap avall, Sr. Cortadelles- ens presenta una guia turística de la nostra ciutat amb "12 rutes imprescindibles per conèixer d'on venim i cap a on avançarà el futur de la nostra ciutat". I no sé què deu significar el seu somriure però encara entenc menys que ens vulgui redescobrir la nostra ciutat de cada dia com si se l'haguessin inventat vostès. Que ens vol vendre duros a quatre pessetes? Miri que això ja està molt suat, i a Tarragona, fa una pila d'anys, uns senyors de Reus no se'n van sortir.
I no li nego que els hi ha quedat molt "xul·la" la guia, que per poc no s'hi posen i més val quedar bé, però m'hi han posat més pa que formatge. I no els hi sé trobar concrecions, però sí molta estratègia, molta intenció i molta, molta innovació. Que em recorden aquells altres que també volen "Estrenar un nou Reus".
No sé si ha hagut d'anar a cuita-corrents a inventar-se un candidat, Sr. Cortadelles, o es que amb aquest vernís d'esnobisme que passegen alguns dels seus companys d'Esquerra, han confós el fer feina amb treballar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada