dimecres, de novembre 22, 2006

Polítiques d'habitatge

El darrer missatge de la factoria Madí és "convertir CiU en la casa comuna del catalanisme". Aquest noi no n'ha tingut prou en embarrancar el vaixell de Convergència -els d'Unió encara es posen les mans al cap- portant l'estratègia de campanya que ara, fugint endavant s'inventa una altra etiqueta per anar fent la viu-viu. I jo em pregunto: Com deu ser aquesta casa? Deu tenir una vitrina amb la colecció de barretines d'en Pujol? I un moble de cedés amb les obres més notables de la sardanística de tots els temps?
Penso que més aviat, el catalanisme el tenen desat en un apartament de trenta metres quadrats amb cuina-office (per allò dels negocis) i lavabo amb plat de dutxa d'aquells que sempre ho acaben inundant tot. O potser el tenen en un piset de l'Eixample on guarden l'amant/catalanisme per fotre un clau de tant en tant quan els pugen els fogots.
Per cert, a la seu de Convergència de Reus encara els sobren algunes capses amb el DVD electoral. Jo ja me n'he demanat sis per desar la saga d'Star Wars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada