dimarts, de gener 23, 2007

Cometa Carretero o el retorn del Jedi

No sé noi. No em fa el pes que rondinis com rondines. No perquè no hi tinguis tots els drets del món, que els tens, ex-conseller. Sinó perquè jutges que aquests quatre anys de legislatura que encara han de venir seran magres per Esquerra, el teu partit -encara- mentre no et reagrupis. I clar, que ho digui un dels consellers més "sorollosos" del Dragon Khan-tripartit no deixa de resultar-me xocant. Vols dir que tot plegat no és la rebequeria d'algú que ha caigut del tren -injustament, si tu vols- i ara veu com ningú s'ha parat ni a pensar si tirava de la maneta del fre d'emergència? Xeic, que quan vas treure el manifest ja vas haver d'anar lluny de casa perquè el teu Puigcerdà no va acollir amb bons ulls els teus estirabots.
Jo penso que ERC ha d'esdevenir un partit de govern en l'imaginari polític dels catalans i deixar de ser el partit de peluts estirabotaires que alguns encara perceben. I l'única forma de ser partit de govern és governar. Ep! I si d'aquí a quatre anys el balanç no et satisfà els dius el nom del porc i més.
Però ara, segueixo sense entendre el contingut del teu plantejament, el moment ni la forma. Si ha costat més de setanta anys redefinir el paper de Plutó al sistema solar, trobo precipitat classificar ERC com a satèl·lit quan només portem uns dos mesos de calendari astronòmic governamental. Potser, només potser, és que encara portes la cua encesa i la velocitat et fa veure les coses més grans del que són o més petites del que semblen.
Que la força t'acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada