dijous, de gener 18, 2007

El Nàstic, patrimoni de la humanitat?

No ho entenc. Per més que hi dono tombs, no ho entenc. Potser com sóc de Reus i no tenim equip de futbol a primera divisió, queda fora de la meva capacitat intel·lectual. No ho sé.
Però potser és com aquell conte del vestit nou del rei, que no en portava i tothom assegurava que el veia.
Per mi, que el rei Nadal -megalòman en potència- ha perdut l'oremus i confon la ciutat que governa -per dir-ho d'alguna forma- amb ell mateix. Si jo fos tarragoní em faria un mal de panxa impressionant que els calés que pago en impost de circulació, de bens immobles i altres xuminades es dediquessin a pagar les nòmines de vint-i-pico xavalets que empaiten una esfera de cuiro unes hores a la setmana, mentre els busos municipals van com van, els carrers del casc antic i no tan antic estan com estan i Tarragona manté molt de provinciana i poc de capital. Que el fumbol està molt bé i tal, però que no tenen res més important en què fer el dispendi aquests de Tarragona?
El torero-Nadal ha confós el gimNàstic amb el magNètic, per això el club de futbol atreu els euros com si d'un forat negre es tractés i no torna cap benefici, ni que sigui en espècies..., o sí! (*)

(*) jo enderroco un estadi i faig pisets, tu me'ls vens i serem feliços i menjarem anissos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada