dimecres, d’agost 08, 2007

Autoflagelació

A hores d’ara, aquest país meu -petit, com diu la cançó- no pot engolir més porqueria. Però sorprenentment continua engreixant la lletania de greuges com si fos un ànec per fer paté. D’aquesta forma podrem sortir al carrer tants cops com faci falta, cassoles en mà, serem centenars o milers, dotze segons delegació de govern i quatre segons la guàrdia urbana. I acabarem sense revolta, posant la tarja a la ranura per tornar a fer pujar la barrera, ai!; pujant al tren que no ens farà arribar quan volíem, ai, ai!; encenent espelmes quan cauen dues dotzenes de llamps, ai, ai, ai! Entomant. Perquè, adotzenats com estem, ja no aixequem la veu, que no serveix de res. I la revolta..., la revolta només reporta nyenyos i empentes, que no estem disposats a rebre.
Mentrestant, la política classe es baralla davant dels castellans que, cofois riuen sense pudor. Ha estat fàcil, tant fàcil. No era la sobirania, estúpid. Era la foto. La foto per la campanya. La campanya per la cadira. La cadira per la mamella. La mamella per la mamella. Pobrets catalanets.
I la revolta? Ai, la revolta...

2 comentaris:

  1. anem a llepar el cul als de la capital que encara el paper amb el que s'aixuguen el pagarem naltros

    ResponElimina
  2. La revolta només es pot fer ara per ara de baix a dalt, encomanant neguits i desig de la veritat al preu que sigui. El teu camí és bo, molt bo,he disfrutat molt llegint el teu perfil, un goig sentir gent agosarada que no es talla un p´`el. Jo encara segons què no goso, però ja gosaré, ja, salut!

    ResponElimina