dimarts, de setembre 18, 2007

La rua dels tramposos

Puto cotxet per fracassats. Sempre et trobo quan més nosa fots. No et cal carnet. A mi sí. Carnet per punts, com els cupons de La Sirena per firar-te un Tupperware. Diuen els venedors que així tothom pot tenir llibertat de moviments, que la mobilitat és per tot déu. Però el que no diuen és que la vostra llibertat és la nostra immobilitat, és l'amenaça d'un gir no indicat, d'un canvi de carril “patillero”, d'un aparcament que semblava lliure fins que t'hi trobes aquella cagarada. Que vols que et digui? En aquest coi d'espanyes, feta la llei, feta la trampa. I llavors et trobes tota mena d'artilugis circulant pels carrers: aixams, quads -per a homes amb dèficit de testosterona- motoretes i patinets elèctrics, i sempre, que no falti, algun immigrant que encara es pensa que condueix pels carrers del seu poble sense asfaltar. És la rua dels tramposos.

5 comentaris:

  1. La veritat és que sempre cal anar en compte a l'hora d'avançar un d'aquests vehicles que, moltes vegades, els condueixen persones que no han estat capaces de treure's el carnet.
    Sí, ja se´que no són tots els casos.

    ResponElimina
  2. un cotxe d'aquests i una persona gran son els components d'una bomba amb rodes, i no són pas barats, crec que costen vora el 8 mil euros

    salutacions i ens alegrem de la tornada

    ResponElimina
  3. una mica racista, no?

    ResponElimina
  4. Una mica estereotipat, no?
    O és que parlar d'immigrants és racista? I afirmar que alguns d'ells condueixen amb alegria, aparquen on els surt dels nassos i respecten poc les normes si és que les han arribat a conèixer. Llegeix.

    ResponElimina
  5. quizas se deberia revisar la normativa para poder conducir un vehiculo de ese tipo, al fin y al cavo es un coche, comotal las normas para conducirlo deberian ser las mismas.
    un saludo

    ResponElimina