diumenge, de maig 22, 2011

La Senyora Alegret s'escora

Diu el vostre lema que esteu centrats. Potser perquè us ensumeu ser en el punt de mira d'alguns candidats la nit de diumenge. Uns perquè us necessitaran, i altres perquè us trucaran amb una pinsa al nas. Però faltats de vots, us demanaran sisplau els vostres.
Us proclameu totalment "Centrats en tu/Centrados en ti", mentre la història que arrossegueu és descentrada: en el país, en les seves institucions, en la seva cultura,... en les seves persones!
Però potser ho interpretem malament. En aquesta campanya heu posat al mig del debat aquells que un dia vau deixar entrar al país a empentes i rodolons, amagats en camions, deixant la vida al mar, per poder tenir mà d'obra amb què bastir un souflé immobiliari que us va anar molt bé. I que ara també us serveixen per carregar-los les culpes -negres, que les culpes sempre són negres i ningú les vol- de les misèries que arrosseguem. No esteu centrats en mi, esteu centrats en ells. El vostre cartell no és propaganda, candidata Alegret. El vostre cartell és un avís!

1 comentari: